Skip to content

Annaburgh is met haar partners sterk in het verlenen van fiscaal en successie-advies om haar klanten bij te staan op fiscaal en juridisch terrein gerelateerd aan vastgoed.

Zij dragen er zorg voor dat advies op het vlak van fiscale optimalisatie van uw patrimonium (in het buitenland), middels raad over btw-aftrek, fiscale druk, keuze rechtspersoonlijkheid, preventief schenken onroerend goed en dergelijke, bijdraagt aan het financiële resultaat van uw vermogen. Vanzelfsprekend dragen administratief, financieel en technisch beheer allen bij aan het totale rendement.

Het vermogen kan ook een oudedagsvoorziening vormen. Middels successieplanning kan Annaburgh met haar compagnons opdrachtgevers voorzien in een op maat advies dat ervoor kan zorgen dat het vastgoed dusdanig kan renderen om hun wensen en doelstellingen te bereiken.

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met alle actuele fiscale, juridische en financiële aspecten om in het vastgoed belegde het vermogen op termijn de juiste en meest renderende richting te geven.

Fiscaal en successie advies
Back To Top