Skip to content

Verhuuradvies wordt door Annaburgh verleend wanneer klanten verhuur van hun patrimonium in eigen beheer willen uitvoeren of wanneer er vraagstukken of kwesties zijn op het gebied van vastgoedverhuur en zij hierin ondersteund willen worden. Annaburgh is haar klanten van dienst daar waar zij het nodig hebben; naast het totaalpakket van beheer dat zij biedt.

In vele gevallen voert Annaburgh de Verhuur-QuickScan uit. Hierin wordt op efficiënte wijze geïnventariseerd welke zaken kunnen worden geoptimaliseerd zodat het vastgoedpatrimonium op de juiste wijze aan de verhuurders kan worden aangeboden en beheerd.

Dit wordt verwerkt in een op maat verhuuradvies waarin duidelijk wordt hoe het vastgoedaanbod het best aan de markt kan worden gepresenteerd door de inzet van onder andere adverteren en online marketing. Advies omtrent prijszetting is tevens een component waar wij een adviserende rol in hebben. Het geadviseerde huurbedrag wordt bepaald aan de hand van woningen of appartementen met soortgelijke ligging en afwerkstaat.

Bij verhuur in België zijn zaken als het Energie Prestatie Certificaat, waarin het energieverbruik centraal staat, zeker van belang als onderscheidende factor. Voor het verhuren van het patrimonium is het voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van onderhoud een voortvloeisel. Advies hierover wordt ook door Annaburgh verzorgd.

Back To Top